image/svg+xml

Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Gülsün ŞAHAN'dan Meslek Lisesi Kız Öğrencileri İçin Destek Eğitimi Projesi

MESLEK LİSESİ KIZ ÖĞRENCİLERİ İÇİN DESTEK EĞİTİMİ” BAP projesi başladı.

Yürütücü Dr. Öğr. Üyesi Gülsün ŞAHAN, Araştırmacılar Dr. Öğr. Üyesi Sinem TARHAN, Dr. Öğr. Üyesi Burcu DUMAN, Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül TURAL, Dr. Onur YILMAZ tarafından 13 Kasım -25 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak bir araştırma uygulamasıdır. Bu çalışmanın amacı Şerife Bacı kız meslek lisesinde öğrenim gören öğrencilere 23-30 Kasım ergen psikoloji, 4-11 Aralık medya okuryazarlığı, 13-25 Aralık meslek edinme ve girişimcilik, 18-25 Aralık insan hakları ve vatandaşlık konularında bilgilendirme yapılacaktır. Ayrıca Meslek Lisesi öğretmenleri ve ebeveynleri de öğrencilerin başarısını etkileyen faktörler konusunda bilgilendirilerek görüşleri alınacaktır.
  • Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2022 Mezuniyet Töreni

• SCImago 2022 "Eğitim" Konu Alanı Sıralamasında Üniversitemiz Türkiye'de 13, Dünyada ise 520. Sırada Yer Aldı

• Şehit Engin Demiroğlu İlkokuluna Ziyaret

• 2022 Yılının İlk Bölüm Toplantısı Yapıldı